Ιλισίων 13, ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΘΗΝΑ

 211 1161 542

6945 378 698

Βιωματική Ομάδα Γονέων 10 Συναντήσεων για την εκπαίδευση στη Συναισθηματική Αγωγή

 «Η συναισθηματική αγωγή είναι εξίσου σημαντική με την εκμάθηση ενός κανόνα στα μαθηματικά ή την ανάγνωση»

Κάρεν Στόουν Μακκόουν

Η ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, γίνεται στην εποχή που ζούμε πολύ δύσκολη. Δίνουμε στα παιδιά μας με αγάπη και αγωνία ό,τι μπορούμε για μάθηση, γνώσεις, σπουδές, πτυχία. Είναι όμως όλα αυτά αρκετά για να εξασφαλίσουμε το μέλλον και την ευτυχία τους;  Ολοένα και περισσότερο γίνεται ξεκάθαρο το πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η συναισθηματική στήριξη των παιδιών από τους γονείς, που θα τα βοηθήσει ν' αποκτήσουν ισχυρό χαρακτήρα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Ένα από τα σπουδαία μαθήματα που πρέπει να διδάσκουμε στα παιδιά μας είναι ότι πάντα υπάρχουν επιλογές ως προς το πώς να αντιδράσεις σε ένα συναίσθημα. Και όπως λέει και ο Daniel Goleman, «όσους περισσότερους τρόπους γνωρίζεις για να αντιδράς σε ένα συναίσθημα τόσο πιο πλούσια μπορεί να γίνει η ζωή σου».

Γνωρίζοντας πώς να παρέχουμε από την πρώτη στιγμή στα παιδιά μας τη φροντίδα και την καθοδήγηση που απαιτούνται για την κάλυψη των συναισθηματικών τους αναγκών, τα βοηθάμε να αποκτήσουν ουσιαστικές συναισθηματικές ικανότητες, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής:

Κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα 
19.00 - 21.00

Έναρξη επόμενης ομάδας:

8 Ιανουαρίου 2020

Χρονική διάρκεια ομάδας:

10 συναντήσεις

Δηλώσεις συμμετοχής: ivelimvasaki@gmail.com